RASPRODAJA NA POLJUDU / Splićani od transfera planiraju ubrati pet milijuna eura

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U listopadu ove godine splitsko je Gradsko vijeće aktiviralo jamstva grada za vraćanje 30 milijuna kuna kredita koje je Hajduk podigao 2012. godine, ali ga, zbog financijskih poteškoća, nije uspio vratiti te je Grad, kao većinski vlasnik kluba, digao nove kredite kako bi vraćao taj kredit Hajduka.

16.12.2013.
8:45
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Nadzorni odbor splitskog Hajduka na nedjeljnoj je sjednici dao suglasnost financijskom planu za 2014 godinu, a predsjednica Nadzornog odbora BrankaRamljak je izjavila kako je planirani proračun za sljedeću godinu 72 milijuna kuna.

"Namjeravamo tijekom 2014. godine uprihoditi 72 milijuna kuna, a rashodi će biti 54 miljuna kuna", rekla je Ramljak, pojasnivši kako je projiciranim ukupnim prihodima u siječanjskom i ljetnom prijelaznom roku 2014. godine planirano uprihoditi od prodaje nogometaša 5 milijuna eura (oko 38 milijuna kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U listopadu ove godine splitsko je Gradsko vijeće aktiviralo jamstva grada za vraćanje 30 milijuna kuna kredita koje je Hajduk podigao 2012. godine, ali ga, zbog financijskih poteškoća, nije uspio vratiti, te je Grad, kao većinski vlasnik kluba, digao nove kredite kako bi vraćao taj kredit Hajduka.

“Svjesni smo svojih obveza prema Gradu da mu vratimo tih 30 milijuna kuna, pa moramo od svake zarade izdvojiti 30 posto sredstava za kredit. Hajduk je daleko od izlaska iz krize, ali će se ponašati odgovorno”, kazala je Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo