MOMČAD ZA UBIT' VOLA / Spektakl Realovih legendi i eurogol Figa!

Image
Foto: RTL

Utakmica nije razočarala gledatelje, za Madriđane su se u strijelce upisali Morientes, Figo i Redondo, dok su za goste iz Engleze zabili Sharpe i Sheringham.

4.6.2012.
14:05
RTL
VOYO logo

Istinski nogometni spektakl vidjeli su gledatelji na stadionu Santiago Bernabeu u nedjelju navečer. Tradicionalna humanitarna utakmica legendi Real Madrida i Manchester Uniteda, treća po redu, privukla je 60.000 ljudi koji su uživali u majstorijama bivših zvijezda 'Kraljevskog kluba i 'Crvenih vragova'.

Za plemeniti cilj, Realovu humantiranu fondaciju koja financira nogometne akademije u Africi, kopačke su navukle istisnke legende ove igre - Roberto Carlos, Fernando Hierro, Zinedine Zidane,Fernando Redondo, Bodo Ilgner, Fernando Morientes i LuisFigo za Real, te Edwinvan der Sar, Denis Irwin, Andy Cole i TeddySheringham za Manchester koji je s klupe vodio BryanRobson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama utakmica nije razočarala gledatelje, za Madriđane su se u strijelce upisali  Morientes, Figo i Redondo, dok su za goste iz Engleze zabili Sharpe i Sheringham.

Poseban gost na Bernabeuu bio je Fabrice Muamba, nogometaš Boltona koji se ranije ove godine borio za život nakon što je kolabrirao tijekom utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A bez sumnje najbolji potez utakmice pripao je Luisu Figu koji je, na asistenciju Zinedinea Zidanea, zabio fantastičan pogodak za 2:1 pokazavši da nije ništa izgubio od svoje čarolije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo