EVO GDJE PRATITI SPEKTAKL / Veliki doček Vatrenih pratite na RTL-u u nedjelju od 16:30 sati

Image
Foto: Pixsell/ Marko Lukunic

Doček hrvatskih reprezentativac pratite uživo na RTL-u u nedjelju

16.12.2022.
16:29
Pixsell/ Marko Lukunic
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu od 16 sati igra još jednu povijesnu utakmicu. Dvoboj s Marokom odlučit će tko osvaja treće mjesto na Svjetskom prvenstvu i tko doma odlazi s broncom.

Image
OSTAVIO SVE U ČUDU /

Infantino šokirao izjavom o Mundijalu u Kataru: 'Ovo Svjetsko prvenstvo je najbolje ikada'

Image
OSTAVIO SVE U ČUDU /

Infantino šokirao izjavom o Mundijalu u Kataru: 'Ovo Svjetsko prvenstvo je najbolje ikada'

Vatreni će ići na pobjedu, što su najavili igrači i izbornik Zlatko Dalić, a neovisno o tome kako utakmica završi, naši nogometaši imat će veličanstveni doček. Naši su nogometaši po treći put došli do polufinala, odnosno među četiri najbolje momčadi na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjeh kojim se ne mogu pohvaliti ni najveće nogometne sile!

Image
Foto: Profimedia

Garantirani spektakl

Naši Vatreni zaslužuju priznanje i doček dostojan pobjednika. U nedjelju, 18. prosinca, dok se Argentina i Francuska budu borile za naslov svjetskog prvaka hrvatski nogometaši vratit će se u domovinu. Svaki trenutak, od slijetanja zrakoplova u zagrebačku Zračnu luku, vožnje autobusom kroz grad do dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića, moći ćete pratiti u programu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Specijalna emisija „Povratak Vatrenih“ počinje u 16.30. Damira Gregoret i Filip Brkić vodit će vas kroz cijeli program dočeka koji se nogometašima priprema u glavnom gradu Hrvatske. Naši reporteri bit će na cijeloj trasi vožnje kroz grad te izvještavati o dojmovima navijača koji u Zagreb stižu iz svih dijelova Hrvatske. Sjetite se samo 2018. i dočeka iz Rusije koji je trajao punih 10 sati!

Image
Foto: Pixsell/ Goran Stanzl

„Ne sumnjam da će Vatreni, niskim temperaturama unatoč, imati doček kakav zaslužuju. Filip i ja u studiju ćemo razgovarati sa sportašima, ne samo nogometašima, komentatorima i gostima iznenađenja. Bit će to jedna opuštena emisija, puna emocija i dobre atmosfere, svega onoga što nas je pokretalo i ujedinilo proteklih mjesec dana“, najavljuje voditeljica i reporterka RTL-a Damira Gregoret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Brkić, jedan od najboljih hrvatskih sportskih novinara, koji iza sebe ima prijenose niza velikih sportskih događaja dodaje: „Veliko je zadovoljstvo biti dio projekta na tako poseban dan koji će ostati zabilježen kao jedan od najvećih uspjeha u povijesti hrvatskog sporta.“

Image
Foto: Profimedia

Emisiju uređuju Josip Antolić i Antonio Vuksanović koji najavljuje: „Iako iz organizacije uvjeravaju da neće potrajati kao 2018. kada je naš prijenos uživo trajao gotovo 10 sati, mi smo spremni ostati uživo u eteru uz naše reprezentativce do kad god bude trebalo.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo