ADVENT IMA PREDNOST / U najvećim hrvatskim gradovima masovnog gledanja utakmica neće biti: 'Možda postoji jedna opcija...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Slike i uspomene ostat će upamćene svim navijačima, a toga ove godine vjerojatno neće biti

13.11.2022.
14:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Možemo se samo prisjetiti kako je sve izgledalo kada su se naši Vatreni vratili iz Rusije prije četiri godine, sa srebrom oko vrata, dočekalo ih je oko 500 tisuća ljudi na Trgu Bana Jelačića.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Takve slike i uspomene ostat će upamćene svim navijačima, a toga ove godine vjerojatno neće biti. Zajedničko gledanje za ovaj Mundijal je skoro pa onemogućeno u najvećim hrvatskim gradovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

"Gledamo da se nađu lokacije na kojima se mogu gledati utakmice. Bundek je možda jedna opcija jer je pod upravljanjem Ustanove za upravljanje sportskim objektima", rekao je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević prije samo koji dan, dodavši kako se ove godine Svjetsko prvenstvo poklapa s važnim javnim događajem za Zagreb: Adventom.

Samo u Puli

Možemo zaključiti kako Zagreb samo tjedan dana uoči SP-a nema opciju za masovno gledanje, ali ne sumnjamo ako Vatreni budu pravi, da će se nešto pronaći u nastavku turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Split je ponudio opciju na Gatu, u podnožju Rive, ali taj im prostor nije odgovarao, odnosno nema kapacitet. Lokacija negdje izvan užeg centra im pak nema smisla. Tako da ni u Splitu neće masovnog okupljališta.

U Puli će se gledati na parkiralištu Karolina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo