ŠTO ĆE DALIĆ REĆI? / U europskom velikanu ponovno strahuju zbog Vatrenog: Ne žele da igra u povijesnoj utakmici za Hrvatsku

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Inter bi volio da Brozović odmori u subotu

15.12.2022.
11:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je otvorila Svjetsko prvenstvo u Kataru utakmicom protiv Maroka, hrvatska nogometna reprezentacija će i zatvoriti Mundijal protiv istog suparnika. Hrvatska i Maroko su otvorili natjecanje u skupini F odigravši na stadionu Al Bayt u Al Khoru bez pogodaka.

Image
STAO JE UZ BiH /

Legendarni napadač se zgrozio zbog pjesme, opleo po Vatrenima zbog slavlja: 'Kakva sramota za Hrvatsku'

Image
STAO JE UZ BiH /

Legendarni napadač se zgrozio zbog pjesme, opleo po Vatrenima zbog slavlja: 'Kakva sramota za Hrvatsku'

Hrvatska je imala posjed lopte 65 posto, ali samo pet udaraca prema golu, od kojih tek dva u okvir. Bez pravih rješenja u napadu i uz nekoliko dobrih intervencija Dominika Livakovića, Hrvatska je osvojila bod. Maroko se pokazao kao vrlo tvrda ekipa koja ne prima i ne daje puno golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi hrvatsko-marokanski ogled očekuje nas u subotu 17. prosinca na stadionu Khalifa International. Bit će to tek četvrti put u povijesti svjetskih prvenstava da se dvije reprezentacije dva puta susreću na jednom SP-u.

Image
Foto: Goran Stanzl/ PIXSELL

U Interu strahuju

A pred oba izbornika je težak zadatak. Iza igrača je mjesec dana nogometa, mnogi su iscrpljeni, a neki i ozlijeđeni. Pričao je o tome i naš izbornik Zlatko Dalić, koji je najavio da će susret pomoći oni spremni, dok će se odmarati "oni i koje trepavica boli". Među njima bi se mogao naći Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Leo Messi i Marcelo Brozović u duelu.

Standardni Vatreni i jedan od ključnih igrača u hrvatskoj reprezentaciji je na poluvremenu utakmice s Argentinom napustio teren. Naš "čistač" je osjetio bol u lijevom bedru. Zbog slične ozljede je pauzirao krajem rujna te ga na terenima nije bilo oko mjesec dana. I tada se Broz ozlijedio dok je nastupao za Hrvatsku te su u Interu bili bijesni što su ostali bez vrlo važnog prvotimca.

Čini se kako se povijest nastavlja. Serie A se nastavlja 4. siječnja te se u talijanskom velikanu nadaju kako će Dalić poštedjeti Brozovića u subotu. Gazzetta dello Sport piše kako je trener Intera Simone Inzaghi svjestan da Brozovića ne bi nikako mogli spriječiti da nastupi u finalu, ali da u borbi za broncu ne bi trebao riskirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji pregledi su pokazali da bi Broz trebao biti spreman za Maroko, ali postoji velika šansa da će ga Dalić odmarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo