ZANIMLJIVO / Tvorac FIFA-e pogodio posljednja tri prvaka svijeta. Evo koga su predvidjeli kao pobjednika na SP-u i gdje je završila Hrvatska

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Simulaciju su odradili uz pomoć svoje najjače sportske videoigre FIFA-e 23

8.11.2022.
20:56
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Još je malo ostalo do početka Svjetskog prvenstva u Kataru, a najjači proizvođač i izdavač sportskih igara EA Sports objavio je svoju prognozu ishoda Mundijala 2022. godine.

Simulaciju su odradili uz pomoć svoje najjače sportske videoigre FIFA-e 23, a valja spomenuti kako su na isti način precizno pogodili da će posljednja tri SP-a osvojiti Španjolci, Nijemci i Francuzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA 23 je tako prognozirala da će Svjetski prvak u Kataru postati Argentina i da će u finalu igrati s Brazilom. Zanimljivo je i kako su prognozirali da će Hrvatska osvojiti skupinu i da će dogurati do četvrtfinala gdje će ih izbaciti Portugal golom Cristijana Ronalda. Hrvatska je, prema FIFA-i 23 u osmini finala svladala Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treće mjesto prognozirali su Francuzima koji su razbili Portugal s 4:2. Najbolji igrač turnira im je bio Lionel Messi koji je ujedno bio i najbolji strijelac prvenstva s osam golova u sedam utakmica. Najbolji hrvatski strijelac bio je Andrej Kramarić s čak četiri gola u pet susreta. Dominik Livaković bio je među četiri najbolja vratara na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo