'NEPROCJENJIVO BLAGO' / Svijet se klanja čudesnom Hrvatu: Nedavno je otkrio da bi išao očevim stopama da nije nogometaš

Image
Foto: VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL

Odigrao je fenomenalnu utakmicu, a posebno se istaknuo u samom finišu, kada je izvrsno intervenirao i izbio loptu ispred Romelua Lukakua koji bi je vrlo vjerojatno pospremio u mrežu, ističu

1.12.2022.
18:58
VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je u prošlom kolu remizirala s Belgijom (0:0), piše Avaz, koji najviše zasluge za remi pripisuje Gvardiolu

"Vatreni će dalje s druge pozicije, a jedan od najzaslužnijih za prolaz dalje je fenomenalni branič Joško Gvardiol. Naprosto je nevjerojatno kako igra Gvardiol koji ima tek 20 godina"., piše bosanski Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spasio Hrvatsku

Hrvatska ima neprocjenjivo blago u svojoj obrambenoj liniji, a za Gvardiolin potpis ubuduće će se boriti najjači klubovi. Odigrao je fenomenalnu utakmicu, a posebno se istaknuo u samom finišu, kada je izvrsno intervenirao i izbio loptu ispred Romelua Lukakua koji bi je vrlo vjerojatno pospremio u mrežu. Tako je Gvardiol spasio Hrvatsku, jer da su "Vatreni" primili gol, ispali bi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol je također bio aktivan u organizaciji igre. Imao je 62 dodavanja i visokih 92 posto točnosti dodavanja. Imao je dva starta i čak devet čišćenja, a upisao je i jedan dribling, nabrajaju dostignuća.

Za Gvardiola nude i 80 milijuna

Nogometna javnost oduševljena je igrom mladog Hrvata. Već su bili upoznati s njegovim umijećem, pogotovo kada je osvanula vijest da ga Pep Guardiola želi u Manchester Cityju, a da su "Građani" za njega ponudili 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Gvardiol je trenutno član Leipziga koji ga je doveo iz zagrebačkog Dinama u transferu vrijednom oko 19 milijuna, a prema podacima specijaliziranog portala "Transfermarkt" sjajni branič vrijedi 60 milijuna eura i najvrjedniji Hrvat na nogometnoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo