IPAK PROŠLI / Strani mediji o srazu Hrvatske i Belgije: 'Paklena zvona odzvonila Crvenim vragovima, zlatna generacija izgubila sjaj'

Image

Svjetski mediji su tijekom utakmice uglavnom isticali neiskorištene zicere Belgije, ali i kako je ispala zlatna generacija Crvenih vragova

1.12.2022.
18:22
VOYO logo

Utakmica Hrvatske i Belgije završila je bez pogodaka. Hrvatska ide dalje, ali kao druga u skupini. Svjetski mediji su tijekom utakmice uglavnom isticali neiskorištene zicere Belgije.

Image

"Zlatna generacija Belgije itekako je izgubila sjaj... nisu uspjeli nadvladati Hrvatsku unatoč toliko prilika!  Romelu Lukaku s najmanje tri sjajne prilike u tom drugom poluvremenu,  tješi ga Thierry Henry na autliniji.  Ovo je tek drugi put u posljednjih osam nastupa na Svjetskom prvenstvu da Belgija nije uspjela proći u nokaut fazu.", ističe Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šaptom ispraćena Belgija'

"Hrvatska je lako prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva nakon što je u četvrtak odigrala  s posrnulom Belgijom  0-0, poslavši šaptom 'zlatnu generaciju' svojih europskih rivala.", piše  Independent koji ističe i sjajne reakcije Brozovića i Modrića.

'Paklena zvona'

Image

"Zlatna generacija Crvenih vragova ispala sa Svjetskog prvenstva dok su Luka Modrić i ekipa ugrabili drugo mjesto iza Maroka" ističe u naslovu Sun  koji odmah potom ističe i poništeni penal na početku utakmice, kao i četiri neiskorištene šanse Lukakuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo