DRUŠTVENE MREŽE GORE / Reakcije na sastav: 'On se ne snalazi na poziciji najisturenije devetke. Da Oršić igra sigurno bi zabio'

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je objavljen sastav Hrvatske za utakmicu protiv Brazila već su dostupne reakcije

9.12.2022.
14:49
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati igra ogled četvrtfinala Svjetskog prvenstva protiv Brazila.

Izbornik Zlatko Dalić odlučio se za ovaj sastav:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od prvih komentara su: "Krama se ne snalazi na toj poziciji najisturenijeg, devetke, središnjeg napadača, puno bolji je na toj desnoj strani, ili poludesno, pa kad ulazi iz drugog plana u napad, vreba priliku, ubacuje se u međuprostore, takav je najjači..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oršić bi sigurno zabio'

Na Facebooku HNS- a puno je komentara: "Šanse nam nisu velike realno,ali ako ovo prođemo mi smo u finalu i vodimo 1:0 tko god bio. Na glavu,ostavit srce i pluca na terenu,pa kako bude." "Da Oršić igra sigurno bi zabio", drugi kaže "Pašalić logičan potez, dobar je u obrani a branit ćemo se i iz kontri nešto pokušat."

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Bog dragi im bio u pomoći", drugi kaže "Ma odlično… pfff", "Drugo poluvrijeme Majer umjesto Pašalića i Sučić umjesto Kovačića." Imaju naši navijači sampouzdanja: "Samo naprijed dragi naši zlatni dečki."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan kaže: "Bravo za Pašalića", a drugi: "Pašalića treba uvesti samo kad se penal puca, u toku igre je neprimjetan, kao i krama na poziciji špice..." Bilo je i dubokoumnih komentara: "Samo da izdrže 120 minuta i mi idemo dalje. Sretno Vatreni! Ne vjerujem U Vatrene već vjerujem Vatrenima. Vatreni nisu božanstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo