OKRUŽENA MUŠKARCIMA / Ivana Knoll brutalno se narugala Brazilcima nakon utakmice, ima i snimka: 'Poslije Neymara, poslat ćemo kući i Messija'

Image
Foto: Profimedia

U intervjuu za strane medije, naša navijačica je bila ponosna na igrače

10.12.2022.
13:43
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u četiri najbolje reprezentacije svijeta! Vatreni su ponovno u polufinalu, nakon 98., nakon Rusije i sada ponovno u Kataru.

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon boljeg izvođenja penala svladala Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Nakon produžetaka je susret završio rezultatom 1:1, strijelci su bili Neymar za Brazil i Bruno Petković za Hrvatsku. Dominik Livaković je obranio penal Rodrygu, a na kraju je Marquinhos pogodio stativu i Vatreni su krenuli slaviti prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eruptiralo je na travnjaku, na tribinama, a slavlje se preselilo i ispred stadiona. Hit video proširio se društvenim mrežama gdje je naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll nakon utakmice provocirala Brazilce i govorila: "Brazil Tko. Tko su oni? Mi smo drugi na svijetu, pobijedili smo Argentinu već. Nakon što smo Neymara poslali doma, sad ćemo i Messija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo