SUMNJAMO DA ĆE IH NETKO NADMAŠITI / Pijani Englezi ispričali najluđu priču SP-a. Oni su se uspjeli dočepati alkohola, a pritom i upoznati šeikova sina

Image
Foto: Screenshot / Twitter

Videozapisi sa zabave postoje. Ovi dečki uspjeli su se dočepati alkohola i čini se da im se, za razliku od ostalih, posrećilo

21.11.2022.
9:37
Screenshot / Twitter
VOYO logo

Veliko razočaranje doživjeli su engleski navijači kada je Katar neposredno prije početka Svjetskog prvenstva odlučio zabraniti prodaju alkohola. To je značilo da će navijači trijezni morati gledati utakmice, što im se nije svidjelo pa su neki od njih krenuli u akciju po ulicama Katara, kako bi došli do alkohola.

U tome su i uspjeli. Nekoliko njih navodno je dobilo ono što su tražili zahvaljujući mještanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo smo se dobro zabavljali, zezali i uživali", rekao je prilično pijani Alex za britanski TalkSport i nastavio: "Tražili smo pivo i rekli su da će se pobrinuti za to. Uskočili smo u njegov džip i završili u ogromnoj vili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokazao nam je lavove, majmune, egzotične ptice'

"Pokazivao nam je majmune, egzotične ptice. Bilo je stvarno ludo", tvrdi ovaj navijač Engleske.

Njegov prijatelj John tvrdi da je taj koji ih je 'počastio' sin lokalnog šeika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznali smo šeikova sina. Odveo nas je u svoju palaču i pokazao nam lavove i sve. Sjajno su nas dočekali i pogledajte okolo, ne može biti bolje od ovoga", istaknuo je John.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Arapi su nas toplo dočekali'

Snimke iz noćnog provoda postoje. Oglasio se i Alex na svojem Twitteru i ističe da je oduševljen načinom na koji su ga dočekali u Kataru.

"Ne slušajte te glupe medije koji stalno pričaju sr*nja o ovom narodu. Došli su niotkuda, rade neke ludosti, ali zar Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države nisu najveći kršitelji ljudskih prava? Arapi su nas topli dočekali. Svaka čast", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Videozapisi sa zabave postoje. Ovi dečki uspjeli su se dočepati alkohola i čini se da im se, za razliku od ostalih, posrećilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo