PLJUŠTE ČESTITKE / Ovakvog Milanovića još nismo vidjeli: 'S ovakvom igrom Hrvatska može do kraja'; oglasila se i Kolinda

Image
Image

S ovakvom igrom Hrvatska može do kraja! Bravo Vatreni!", objavio je na Facebooku uz emotivne fotografije, čestitke Vatrenima uputila je i Kolinda

9.12.2022.
19:49
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva svladavši u četvrtfinalu Brazil nakon jedanaesteraca 4-2 (1-1, 0-0), te u polufinalu čeka boljega iz dvoboja Nizozemska-Argentina.

Nakon regularnog dijela bilo je 0-0, a nakon produžetaka 1-1. Brazil je poveo golom Neymara (105+1), a izjednačio je Bruno Petković u 117. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U raspucavanju penala junak utakmice Dominik Livaković je obranio udarac Rodryga, a Marguinos je pogodio vratnicu, dok su za Hrvatsku pogađali Vlašić, Oršić, Majer i Modrić.
Hrvatska je drugi puta uzastopno prošla u polufinale SP-a, a ukupno treće, eliminiravši peterostruke prvake svijeta Braziilce na kaznene udarce. Po osmi puta u zadnjih devet utakmica, Hrvatska je igrala produžetke, a četvrti puta pucali penale i po četvrti puta prošli na SP nakon penala.

'Velika pobjeda Hrvatske!'

Senzacionalni pobjedu proslavio je i predsjednik Republike Zoran Milanović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika pobjeda Hrvatske! S ovakvom igrom Hrvatska može do kraja! Bravo Vatreni!", objavio je na Facebooku uz emotivne fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede oglasila se i Kolinda Grabar Kitarović. "Hrvatski ponos".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo