PREJAKI? / Možda i najjača ekipa na Svjetskom prvenstvu. Pogledajte momčad Portugala za Katar, nedostaje legenda i jedan od najboljih

Image
Foto: Profimedia

Na Svjetskom prvenstvu Portugal se nalazi u skupini H, a suparnici će mu biti Urugvaj, Gana i Južna Koreja

10.11.2022.
21:30
Profimedia
VOYO logo

Izbornik portugalske reprezentacije, Fernando Santos, objavio je konačni popis od 26 nogometaša s kojima će putovati na Svjetsko prvenstvo kojem je domaćin Katar.

Na Svjetskom prvenstvu Portugal se nalazi u skupini H, a suparnici će mu biti Urugvaj, Gana i Južna Koreja. Prvenstvo će Portugalci, jedni od favorita za svjetsku krunu, otvoriti utakmicom protiv Gane 24. studenoga, a prije početka prvenstva imat će i jednu pripremnu utakmicu, protiv Nigerije 17. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikakvih velikih iznenađenja nema na popisu kojeg predvodi Cristiano Ronaldo, ali se ističe i sjajni vezni red s Bernardom Silvom i Brunom Fernandesom te predvodnici novog vala, 23-godišnjaci Rafael Leao i Joao Felix. A zanimljivo je primijetiti kako na popisu nema legendarnog Joaa Moutinha, čovjeka sa 146 nastupa za reprezentaciju i igrača koji je donedavno igrao regularno za reprezentaciju.

Popis za Katar

Vratari: Diogo Costa (Porto), Jose Sa (Wolverhampton), Rui Patricio (Roma).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braniči: Diogo Dalot (Manchester United), Joao Cancelo (Manchester City), Danilo Pereira (PSG), Pepe (Porto), Ruben Dias (Manchester City), Antonio Silva (Benfica), Nuno Mendes (PSG), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund).

Vezni red: Joao Palhinha (Fulham), Ruben Neves (Wolverhampton), Bernardo Silva (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United), Joao Mario (Benfica), Matheus Nunes (Wolverhampton), Vitinha (PSG), William Carvalho (Betis), Otavio (Porto).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Joao Felix (Atletico Madrid), Rafael Leao (Milan), Ricardo Horta (Braga), Goncalo Ramos (Benfica), Andre Silva (Leipzig).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo