TO SMO ČEKALI / Modrić otkrio planove nakon SP-a: 'Definitivno ću igrati za reprezentaciju u Ligi nacija'

Image

"Plan je da budem na završnici Lige nacija, bilo bi bezveze da ne odradim Ligu naciju kada smo već u polufinalu. Želim biti tu za Ligu nacija."

17.12.2022.
18:53
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu nakon što je u Dohi porazila Maroko s 2-1 (2-1).

Hrvatska je povela udarcem glavom Joška Gvardiola nakon uigrane akcije i dodavanja također glavom Ivana Perišića u 7. minuti. Marokanci su izjednačili samo dvije minute kasnije, kada je nakon slobodnog udarca potpuno sam ostao stoper Achraf Dari (9), koji je glavom poslao loptu u mrežu. U 42. minuti Vatreni opet vode nakon dodavanja Marka Livaje i preciznog lob-udarca s vrha kaznenog prostora Mislava Oršića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo nešto zaista strašno za hrvatski nogomet. Htjeli smo to zlato, ali nismo uspjeli. Možemo biti ponosni", započeo je za HRT Luka Modrić pa nastavio:

"Na kraju odlazi kao pobjednici u Hrvatsku, idemo se proveseliti u ovom što smo napravili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je posebna medalja. Posebno što je na drugom svjetskom, čini me to sretnim."

"Narasli smo jako puno, Hrvatska sada nije čudo što se desi svakih 20 godina, sada samo konstanta. Sada nas mogu gledati kao velesilu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budućnost hrvatskog nogometa je svjetla, ovaj turnir će im pomoći da narastu. Meni i nekima ovdje je trebalo puno, meni osobno 12 godina. To je nešto posebno, trebaju to cijeniti."

"Plan je da budem na završnici Lige nacija, bilo bi bezveze da ne odradim Ligu naciju kada smo već u polufinalu. Želim biti tu za Ligu nacija. Možda i neke utakmice kvalifikacija za EURO. Nakon toga ćemo vidjeti što dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo