REAKCIJE IGRAČA / Majer komentirao dvojbenu odluku suca: 'Ubio nas je taj penal i drugi brzi gol. Ali, idemo po broncu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Reakcije igrača nakon poraza Hrvatske od Argentine uživo pratite na portalu Net.hr

13.12.2022.
22:15
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vatreni ipak nisu uspjeli. Ništa od priželjkivanoga finala i zlatne medalja. Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je s 3:0 od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva te će se u subotu boriti za broncu s poraženim iz dvoboja Maroko- Francuska.

Image
NIJE IŠLO /

Gauči uzvratili Vatrenima za poraz u Rusiji:U subotu igramo za treće mjesto na SP-u; Glavu gore dečki, idemo po broncu!

Image
NIJE IŠLO /

Gauči uzvratili Vatrenima za poraz u Rusiji:U subotu igramo za treće mjesto na SP-u; Glavu gore dečki, idemo po broncu!

Argentinci su poveli golom Messija iz jedanaesterca u 34. minuti, a u 39. minuti nakon brzog protunapada na 2:0 povećao je Julian Alvarez. U 69. minuti Messi je asistirao Alvarezu za konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer: 'Idemo osvojiti broncu'

Utakmicu je komentirao Lovro Majer.

"Glupo je komentirati i žaliti se na neke odluke. Na prvu mi se činilo da smo trebali imati korner, a onda i da nije bio penal. Ali eto, 3:0 i tu se nema što dodati. Nije bilo umora, rekao bih samo da nas je ubio taj penal i taj brzi drugi gol i teško se vratiti u igru nakon toga. Svaka greška se kažnjava. Ostala nam je utakmica za treće mjesto i idemo sve napraviti da osvojimo broncu i da se ponosni vratimo kućama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sosa: 'Danas ćemo još malo biti u downu'

"Prvih pola sata smo bili bolja ekipa i onda se dogodi taj penal koji je diskutabilan. I onda korner koji nitko ne gleda je li bio za nas ili ne. I bolja si ekipa, a gubiš 2:0 i to je kasnije nadoknaditi kasnije. Pokušali smo se otvoriti u drugom poluvremenu, ali je Messi kod trećeg gola pokazao ono što pokazuje cijelu karijeru. Teško je izgubiti u polufinalu, tako si blizu finalu, ali nema tu puno priče. Moramo se čim prije sabrati. Danas ćemo još malo biti u downu, ali mislim da to i ima smisla. Ali, bilo bi se lijepo vratiti u Zagreb s medaljom."

Kovačić: 'Dvije kardinalne greške sudaca'

"Teško mi je uopće komentirati išta. Dali smo sve od sebe, to je sigurno. Penal nas je dotukao, ali to je za drugi put. Izgubili smo to polufinale, htjeli smo ući u finale, ali sada se idemo boriti za broncu. Ne mogu vjerovati da nije korner, a onda penal... Nikada nisam komentirao suce, ali ovo su dvije kardinalne greške. Messi je bio fenomenalan i njemu treba čestitati. Svi smo htjeli to finale i sada ništa... Treba skupiti snage za dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo