SLAVI SE I U BRAZILU / Javio se i hrvatski Brazilac, naš legendarni Dudu koji je uvijek uz Vatrene: 'Idemo do kraja! Za ove dečke nema predaje!'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Eduardo da Silva pomno prati utakmice hrvatske reprezentacije

9.12.2022.
21:19
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u četiri najbolje reprezentacije svijeta! Vatreni su ponovno u polufinalu, nakon 98., nakon Rusije i sada ponovno u Kataru.

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon boljeg izvođenja penala svladala Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Nakon produžetaka je susret završio rezultatom 1:1, strijelci su bili Neymar za Brazil i Bruno Petković za Hrvatsku. Dominik Livaković je obranio penal Rodrygu, a na kraju je Marquinhos pogodio stativu i Vatreni slave prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Hrvatska je imala navijače čak i u Brazilu. Tamo je legendarni Eduardo da Silva pratio Vatrene te je s oduševljenjem ispratio veliku pobjedu protiv Brazila.

Image

18.07.2020., Varazdin - Hrvatski Telekom Prva liga, 35. kolo, NK Varazdin - NK Osijek. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dudu sve prati

Podijelio je fotografiju na društvenim mrežama te je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nestvarno! Za ove dečke nikad nema predaje. Utakmica se gledala u društvu veleposlanika Ranka Vilovića, savršen trenutak da i službeno mogu reći da sam postao počasni konzul Republike Hrvatske u Brazilu. Idemo do kraja!!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo