I TO JE HRVATSKA / Heroj Livaković nakon drame nad dramama: 'Mi smo se borili i ostavili srce na terenu s našim navijačima'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izjave igrača nakon utakmice Hrvatska - Brazil pratite uživo na portalu Net.hr

9.12.2022.
19:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u polufinalu je Svjetskog prvenstva!!!! Vatreni se nalaze u četiri najbolje reprezentacije svijeta! Ponovno su u polufinalu, nakon 98., nakon Rusije i sada ponovno u Kataru.

Image
BRAVO, VATRENI! /

Dalić nakon spektakularnog prolaska u polufinale: 'Ova pobjeda je za hrvatski narod! Rekao sam vam da nas nikada ne podcjenjujete'

Image
BRAVO, VATRENI! /

Dalić nakon spektakularnog prolaska u polufinale: 'Ova pobjeda je za hrvatski narod! Rekao sam vam da nas nikada ne podcjenjujete'

Nakon utakmice izjavu je dao i strijelac Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskočio bih iz svoje kože. Ne mogu ovo opisati. Najnajnajnajvrijedniji gol u mom životu. Trebao bih češće slušati mog tatu, on uvijek kaže da ću zabiti. Livi nam uvijek olakša na penalima. Uvijek ti je grč dok do gledaš. Ali takav smo karakter pokazali i ovo je Hrvatska", rekao je Petković.

Najveći heroj Dominik Livaković komentirao je susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borili smo se 120 minuta isto kao i zadnju utakmicu. I evo, idemo u polufinale. Oni su odlična ekipa, prije utakmice smo govorili da igraju najbolji nogomet. Mi smo se borili i ostavili srce na terenu s našim navijačima i eto prošli. Kada je bilo 0:0 htjeli smo zabiti gol, ali sve to smo na kraju i uspjeli", rekao je Livaković.

Pobjedu je komentirao i Mislav Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što bih rekao. Opet smo prošli dalje, što je i najbitnije. Livi je sve poskidao i imali smo taj neki feeling da ćemo danas pobijediti. Ono u 118. je bila neka polukontra i vidio sam tamo Petkovića i odlučio mu dodati. Nitko iz naše reprezentacije ne iskače iz nekih okvira, svi želimo napraviti nešto veliko ovdje", rekao je Oršić.

Nakon utakmice je svoj komentar dao i Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu doći k sebi. Čestitke cijeloj ekipi još jednom. Nije se smanjio gol na jedanaestercima, treba biti miran i hladan. Svaka čast i Liviju koji danas je obranio sve. Ovdje nas je 26 i svi zajedno možemo biti ponosni na to što smo napravili. Idemo po finale! Vjerujem da, ako se sve posloži, možemo ovo osvojiti!"

Pobjedu je komentirao i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu naći riječi kojima bih opisao ovo. Znali smo da možemo, vjerovali smo da možemo, ali smo morali biti oprezni jer je to Brazil. Hvala svim navijačima, ovo je za njih. To smo mi - karakter, nema odustajanja kada je teško. Mislim da smo bili pri našoj igri, što je najbitnije. Nedostaju mi sada riječi, emocije su prevelike. Svjesni smo da je veliko slavlje u Domovini, naš cilj je ovdje bio da ostanemo do kraja. I eto, tu smo", rekao je Kovačić.

Utakmicu je komentirao i Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što bih rekao. Nevjerojatno. Prvo što mi pada na pamet je da rijetko plače, a evo rasplakao sam se na terenu. Imamo još dvije utakmice, nadam se da možemo otići do kraja. Ali ovo je nevjerojatno! Neopisivo.... Ne postoje riječi kojima se ovo može opisati. Presretan sam zbog cijele familije, hrvatskog naroda, svaki dan smo uživali u top atmosferi. Cijela Hrvatska gori, ma i Europi, svi Hrvati koji su vani. Rekao bih neponovljivo, ali eto izgleda da se ponavlja", rekao je Kramarić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo