TATA, LEGENDA! / Gvardiolov otac poslije veličanstvene pobjede ispričao što mu je Joško rekao nakon utakmice: 'Nije mi bilo lako gledati'

Image
Foto: Profimedia

Još jednu utakmicu za pamćenje odigrao je Joško Gvardiol. Jutros je na Dolcu bio njegov otac Tihomir koji ondje prodaje ribu

10.12.2022.
13:56
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u četiri najbolje reprezentacije svijeta! Vatreni su ponovno u polufinalu, nakon 98., nakon Rusije i sada ponovno u Kataru.

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon boljeg izvođenja penala svladala Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Nakon produžetaka je susret završio rezultatom 1:1, strijelci su bili Neymar za Brazil i Bruno Petković za Hrvatsku. Dominik Livaković je obranio penal Rodrygu, a na kraju je Marquinhos pogodio stativu i Vatreni su krenuli slaviti prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDA /

Javio se Joško Gvardiol i sve oduševio svojim komentarom nakon spektakla: 'Što je bio Brazil'

Image
LEGENDA /

Javio se Joško Gvardiol i sve oduševio svojim komentarom nakon spektakla: 'Što je bio Brazil'

Joškov otac: 'Slavim još od sinoć'

Svi su slavili, svi igrači bili su naši heroji nakon veličanstvene pobjede, a još jednu utakmicu za pamćenje odigrao je Joško Gvardiol. Jutros je na Dolcu bio njegov otac Tihomir koji ondje prodaje ribu.

"Slavim još od sinoć, nisam ni spavao. Gledao sam doma, jako teško gledam, jako emotivno to proživljavam. Nije mi bilo lako gledati. Supruga i kćeri su me malo smirivale. Srce mi je ispunjeno. Neizrecivo, ne mogu vam opisati kako se osjećam", rekao je otac Tihomir za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da se s Joškom čuo i prije i poslije utakmice.

"On je rekao: 'Tata, borit ćemo se i dati sve od sebe'. Poslije utakmice nije imao što reći, već samo da idu proslaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidimo se u Zagrebu sa zlatnom medaljom'

" Svaki roditelj daje podršku svome djetetu. Kad ga upišete na glazbu, sport, bilo što, dajete mu podršku, iako nema garancije. Kao roditelj dajete sve od sebe. Znali smo krenuti u 4-5 popodne i doći u pola noći, a ja se dižem u 4 sata ujutro. Nije mi to bilo teško, a nije bilo garancije hoće li uspjeti ili neće, ali dajete tu ljubav djetetu."

Poslao je i poruku Jošku i Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo do finala! Samo hrabro i vidimo se u Zagrebu na aerodromu sa zlatnom medaljom."

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo