KAPA DO PODA / Britanski Mirror dvojici Hrvata predviđa velike transfere. Uvršteni su u idealnu momčad Svjetskog prvenstva, a jasno je i zašto

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Britanski Mirror objavio je svoju idealnu momčad prvenstva, a među prvih 11 svoje su mjesto pronašli Dominik Livaković i Joško Gvardiol

16.12.2022.
10:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Svjetsko nogometno prvenstvo lagano ulazi u svoju završnu fazu. Čekaju još samo utakmica za broncu u subotu i veliko finale u nedjelju. Britanski Mirror objavio je svoju idealnu momčad prvenstva, a među prvih 11 svoje su mjesto pronašli Dominik Livaković i Joško Gvardiol, a obojici predviđaju velike transfere u nadolazećem periodu.

Image
HEROJ POD MASKOM /

Joško Gvardiol progovorio o zdravstvenom stanju i otkrio hoće li zaigrati protiv Marokanaca

Image
HEROJ POD MASKOM /

Joško Gvardiol progovorio o zdravstvenom stanju i otkrio hoće li zaigrati protiv Marokanaca

Golman: Dominik Livaković

"Ovaj 27-godišnjak proveo je cijelu svoju karijeru igrajući u Hrvatskoj, osvojivši pet uzastopnih naslova prvaka u zagrebačkom Dinamu, ali sada je ušao u svijest nekoliko vrhunskih sportskih direktora nakon što je obranio četiri jedanaesterca u pobjedama u raspucavanju protiv Japana i Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leeds i Leicester su povezivani s Livakovićem, koji ima još 18 mjeseci do isteka postojećeg ugovora. Premier liga je njegovo najvjerojatnije odredište nakon što je izvršni direktor Bayern Münchena Oliver Khan isključio njemačke divove iz utrke za transfer.

Bayern će do kraja sezone biti bez svog prvog vratara Manuela Neuera nakon što je slomio nogu tijekom skijanja. Khan je rekao: 'Moramo riješiti problem zamjene… Livaković je za svaku pohvalu. Takav vratar mora igrati u vrhunskom klubu. Ne sumnjam da će tako biti i u novoj sezoni, ali on nije u okviru naših interesa'", piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič: Joško Gvardiol

"Navijači Premier lige bili su zapanjeni kada je Chelsea navodno ponudio oko 77 milijuna funti za potpis Gvardiola iz RB Leipziga u kolovozu. Za Hrvata se zapravo nije ni čulo u Ujedinjenom Kraljevstvu i činilo se da je to ogroman novac za 20-godišnjeg braniča.

Ipak, Chelseajev interes sada se čini očitim nakon niza impresivnih nastupa Gvardiola u Kataru. Očekuje se da će se Bluesima u ratu za ponude pridružiti momčadi poput Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Real Madrida i Paris Saint-Germaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol bi također trebao tražiti naknadu veću od 80 milijuna funti koliko je United platio za Harryja Maguirea kada je stigao iz Leicestera u kolovozu 2020., što bi Hrvata učinilo najskupljim braničem u povijesti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo