ONA SE NE BOJI UHIĆENJA / Na tribinama u Kataru otišla korak dalje od Ivane Knoll i riskirala zatvor: Argentinka u euforiji malo je toga prepustila mašti

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Novi svjetski nogometni prvak je Argentina, u finalnom susretu na Lusail stadionu Argentinci su nakon jedanaesteraca bili bolji od Francuske sa 7-5 (3-3, 2-2, 2-0) čime su po treći put u povijesti postali prvaci.

18.12.2022.
21:24
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Naslovu iz 1978. i 1986. godine Argentina je dodala ovaj iz 2022. godine. Nekada je to bila Kempesova Argentina, potom Maradonina, dok je ovaj put ovu uglednu nogometnu naciju do naslova vodio Lionel Messi, strijelac dva pogotka u ovom finalu za njegov prvi naslov svjetskog prvaka u karijeri.

Pažnju na tribinama nakon ove dramatične utakmice ukrala je jedna argentinska navijačica koja je skinula dres i slavila u toplesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno malo je toga prepustila mašti, a video je vrlo brzo postao viralan, a mnogi ističu da je riskirala uhićenje zbog vrlo strogih konzervativnih zakona u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primijetio sam je, vrlo hrabro! Bit će uhićena tamo ako ne bude oprezna", reakcije je jednog korisnika Twittera, dok je drugo dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uhvaćena uživo na TV-u".

Strani mediji nisu naravno zaboravili odmah spomenuti našu Ivanu Knoll.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najzgodnija navijačica Svjetskog prvenstva Ivana Knoll i ranije se oglušila na stroga pravila jer se na utakmicama pojavljivala u oskudnim kombinacijama", piše The Sun

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo