Potražnja za luksuzom / Sophie Marceau kuma DS5 iz Kine

Image
Foto: citroën

Citroënova luksuzna marka DS okreće novu stranicu u Kini lansiranjem DS5, vodećeg modela koji se lokalno proizvodi u Shenzhenu,

28.9.2013.
10:27
citroën
VOYO logo

S partnerom Changan, PSA koncern je otvorio novo proizvodno postrojenje u srcu te metropole s više od dvanaest milijuna stanovnika. Riječ je o vrhunskoj tvornici koja će za početak biti namijenjena proizvodnji modela DS5.

DS5 je lansiran 2012. i tada je ponudio novi način poimanja automobila visoke klase. Osmišljen kako bi odgovorio na očekivanja međunarodnog tržišta, on je smjela i skulpturalna kreacija, s novom konstrukcijom vozačeva mjesta u duhu kokpita, a svrha mu je pružanje snažnih osjećaja dinamične vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proizvodi se u Sochauxu u Francuskoj, a od sada i u Kini, što je velika prednost koja će ubrzati razvoj marke DS na prvom svjetskom automobilskom tržištu i drugom tržištu automobila visoke klase. Za uspješno lansiranje toga modela u Kini,  kao najbolja ambasadorica odabrana je Sophie Marceau.

Ta je umjetnica jedna od najpoznatijih i najobožavanijih glumica u Kini te se smatra utjelovljenjem francuskog šarma, raskoši i otmjenosti, baš kao i DS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo