SP u rukometu / Šola uoči utakmice: 'Moramo odigrati sve kontra od jučer, danas je utakmica istine!'

Eventualni poraz nas udaljava od polufinala Svjetskog prvenstva

21.1.2019.
20:13
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija uskoro izlazi na teren u Kolnu u drugoj utakmici drugog kruga Svjetskog prvenstva. Igramo protiv Njemačke, a poraz nas udaljava od polufinala. Utakmicu je proanalizirao naš stručni sukomentator Vlado Šola.

"Danas moramo igrati sve ono što nismo protiv Brazila. Moramo igrati dobru obranu, vući tranziciju i izbjegavati što više tehničke pogreške u napadu. To nas je jučer koštalo. Previše lopti smo bacili protivniku u ruke, a oni su nas iskontrirali i zabijali nam s gola na gol", prokomentirao je Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza protiv Brazila malo je vremena ostalo za fizički i psihološki oporavak.

"Psihološka priprema je jedna od najvažnijih segmenata pripreme u rukometu. Moguće je da smo mi nakon Španjolske zadovoljili neke svoje apetite pa smo 'pali', ali može se dogoditi da nas poraz 'okupi' i motivira da damo više nego u prethodnom susretu. Ne znam kakvi će istrčati na teren naši rukometaši, ali znam da žele isprati ovu ljagu i loš dojam od jučer. Vidjet ćemo i u kojem smo mi odnosu s Njemačkom i jesu li Nijemci uistinu bolja ekipa od nas. Danas je utakmica istine", rekao je Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci su na ovom prvenstvu neporaženi, ali upisali su dva remija - protiv Francuske te protiv Rusije.

"Nijemci su vrlo bezbolno prošli kroz ovo natjecanje. Oni će se dizati kroz turnir kako bude išao prema kraju. jesu li uvjerljivi ili ne, to je jako teško reći jer to ovisi o protivnicima", zaključio je Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo