najljepša žena nogometaša / Šokantna svađa te razvod Rafaela i prelijepe Sylvie!

Image
Foto: purpleglory.de

Rafael van der Vaart i njegova supruga Sylvie, koja je godinama nosila titulu najljepše žene nogometaša, odlučili su se razići. Posljednjih mjeseci njihov brak nije više funkcionirao, a razvod je ubrzala i šokantna svađa u novogodišnjoj noći.

2.1.2013.
12:07
purpleglory.de
VOYO logo

Prema pisanju najtiražnijeg njemačkog tabloida Bilda, Rafael van der Vaart i njegova supruga Sylvie nakon 10 godina više ne žive zajedno.

Bivši igrač Real Madrida i sadašnji suigrač Milana Badelja u HSV-u, te voditeljica na njemačkom RTL-u odlučili su se razići, a navodno je taj proces ubrzalo i Rafaelovo nasilno ponašanje prema supruzi na dočeku Nove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: brosome.com

Svjedoci su izjavili da je u jednom trenutku novogodišnje zabave slavni nizozemski nogometaš bio vrlo agresivan prema Sylvie, a žestoku svađu pred brojnim gostima je navodno 'začinio' i grubim odgurivanjem supruge koja je pala na pod.

Iako je bivša manekenka vrlo brzo oprostila taj čin svom suprugu, čak je nekoliko sati kasnije objavila na Twitteru i zajedničku fotografiju na kojoj je par nasmijan 'od uha do uha', navedeni je događaj pokrenuo priče o razvodu koje su se pokazale istinitima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Udaljili smo se jedno od drugoga. To je bio postepeni proces kojeg nismo uspjeli zaustaviti", rekla je Sylvie van der Vaart za njemački RTL.

"Jako mi je žao što stvari nisu funkcionirale između nas. Mi smo krivi, samo ja i Sylvie imamo odgovor zašto naš brak nije izdržao", dodao je Rafael van der Vaart u izjavi za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče incidenta koji je šokirao sve okupljene na novogodišnjoj zabavi, bivši nogometaš Ajaxa, Reala i Tottenhama je otvoreno priznao svoju krivicu.

"To je bilo vrlo glupo od mene. Ja sam idiot, to se nije smjelo dogoditi", rekao je nizozemski reprezentativac koji je već skupio 103 nastupa za 'Oranje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot

Par ima šestogodišnjeg sina Damiana i već su se dogovorili da će zbog njega ostati u bliskim odnosima. Sylvie i sin će ostati u njihovom zajedničkom stanu u Hamburgu, dok će Rafael po povratku na pripreme 10. siječnja potražiti novi smještaj.

"Damian neće patiti zbog našeg razvoda, oko toga smo složni", zaključio je Van der Vaart u razgovoru za njemačke medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo