VATRENI OSTAJU BEZ IZBORNIKA?: / O navodnom odlasku u Rusiju upravo se oglasio i sam Čačić

Image

Hrvatski izbornik Ante Čačić napušta hrvatsku reprezentaciju jer je trenerski angažman pronašao u Rusiji, piše Večernji list.

29.6.2016.
9:26
VOYO logo

Čačić bi trebao preuzeti momčad Anžija, što znači da neće voditi Vatrene u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. koje počinje već u rujnu ove godine.

Odrađeni prvi razgovori

Nakon što je Hrvatska ispala u osmini finala protiv Portugala, Čačić je izjavio kako stavlja mandat na raspolaganje čelnicima HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obvezan sam svoj ugovor, koji traje još dvije godine, staviti na stol pa neka ljudi koji vode HNS kažu jesam li sposoban i dalje voditi ovu reprezentaciju", izjavio je Čačić koji godišnje zarađuje 250.000 eura.

Hrvatska je pokazala dobru igru na Euru, ali je, nažalost, zapela u prvoj eliminacijskoj utakmici. Ipak, igra Vatrenih bila je dobra preporuka Čačiću za Anži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odrađeni prvi pregovori

Navodno su već odrađeni i prvi pregovori s klubom čiji je vlasnik ruski tajkun Sulejman Kerimov. Anži je kroz doigravanje izborio ostanak u Premier ligi, a riječ je o klubu koji je do prije nekoliko sezona imao godišnji proračun i 200 milijuna eura. Dres tog kluba nosili su Roberto Carlos, Samuel Eto'o, Willian...

U međuvremenu, po objavi ove vijesti javio i izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na godišnjem sam odmoru i nemam komentara. I sami znate da imam još uvijek važeći ugovor sa Savezom. Ništa ne znam o informacijama o odlasku", izjavio je Čačić za Tportal.

Njegov eventualni odlazak stavio bi vodstvo HNS-a u nezgodan položaj i hitnu potragu za novim izbornikom. Ali, to mjesto je "jackpot" za većinu hrvatskih trenera, pa kandidata ne bi nedostajalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo