Odlazi Sandro Sukno / Šok iz bazena! Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije objavio kraj karijere

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sandro Sukno odlučio je zbog zdravstvenih razloga u 29. godini prekinuti aktivnu igračku karijeru

20.5.2019.
12:00
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije i najbolji vaterpolist svijeta Sandro Sukno odlučio je zbog zdravstvenih razloga u 29. godini prekinuti aktivnu igračku karijeru. 

"Nakon operacije na srcu u SAD-u početkom prošle godine koja je zaista uspješno otklonila sve moje tadašnje tegobe te oporavka koji je potrajao godinu dana, u kontaktu s nekolicinom najeminentnijih stručnjaka, liječnika iz Hrvatske i inozemstva, a nakon temeljitih pregleda i rezultata kontrolnih pregleda, pokazalo se da moje ukupno zdravstveno stanje nije optimalno za nastavak bavljenja vrhunskim sportom i da ne postoji stopostotno jamstvo zdravstvene sigurnosti", napisao je Sandro Sukno u priopćenju u kojem navodi da se na operativni zahvat u Clevelandu odlučio zbog vaterpola koji je sastavni dio njegova života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobito bih se ovim putem želio zahvaliti svima koji su bili dio moje igračke karijere. Svojoj obitelji, suigračima, trenerima i dužnosnicima. Zahvaljujem se navijačima i javnosti na ljubavi kojom sam bio obasut tijekom karijere, ali i na brizi u zadnjih godinu-dvije. Velika hvala liječnicima koji su uprli sve snage ne bi li mi pomogli u željenom povratku u bazen.Zahvaljujem se svim klubovima čiji sam član bio tijekom karijere, osobito matičnom klubu VK Jug CO u kojem sam trenirao posljednju sezonu nadajući se povratku.Hvala Hrvatskom vaterpolskom savezu na pažnji, razumijevanju i punoj podršci koju sam uživao sve minulo vrijeme.

Zauvijek ostajem najveći navijač naše hrvatske vaterpolske reprezentacije i hrvatskog sporta", stoji u emotivnom priopćenju osvajača zlatne medalje sa olimpijskih igara te svjetskih i europskih prvenstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo