ostali samo pokali / Slovenska skijašica moli lopova da joj vrati medalje

Image
Foto: Robert Anic

Nekadašnja slovenska skijaška šampionka Urška Hrovat pozvala je nepoznatu osobu koja joj je iz stana ukrala skoro sve medalje koje je osvojila tijekom karijere da joj ih na diskretan način vrati.

10.5.2013.
14:31
Robert Anic
VOYO logo

"Mogu se samo nadati da će mi ih onaj tko ih je ukrao jednom diskretno vratiti ili da ću ih naći na nekom buvljaku. Ukradena odličja nemaju materijalnu vrijednost, ali su meni dragocjena jer me podsjećaju na sportske uspjehe iz mladosti koje sam postigla za Sloveniju", rekla je u razgovoru za "Slovenske novice" danas 39-godišnja skijašica.

Posebno žali za odnesenom brončanom medaljom u slalomu sa Svjetskog prvenstva, kada je 1996. u Španjolskoj (Sierra Nevada), Sloveniji donijela prvu skijašku medalju s nekog svjetskog prvenstva nakon osamostaljenja, ali i za tri medalje koja je osvajala ranije na omladinskim svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostala su joj samo dva kristalna pokala s natjecanja za Zlatnu lisicu u Mariboru. "Možda zato jer su bila preteška", rekla je Hrovat u razgovoru za "Slovenske novice".

Nestanak medalja primijetila prilikom seobe u novi stan u Ljubljani te je policiji dala popis ukradenoga i osoba koje bi s tim mogle biti povezane, ali se ne nada da će istraga dati rezultate. Od krađe je prošlo već dosta vremena, a utvrđeno je da u stari stan nije bilo provaljeno pa postoji mogućnost da je medalje otuđio netko tko je u njega imao pristup dok se je selila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo