SLJEDEĆI HRGOVIĆEV PROTIVNIK UDARA JAČE OD PRETHODNIKA: / Evo tko je Irac koji će se suprotstaviti Filipu

Image
Foto: Screenshot

Hrgović je čak 18 centimetara viši od Turnera

7.2.2018.
23:14
Screenshot
VOYO logo

Sljedeći protivnik našeg boksača Filipa Hrgovića bit će Irac Sean Turner (26). Borba će se održati 24. veljače u Nürnbergu.

"Očekujem rat u ringu. Irci su inače srčani, ali Hrvati su još srčaniji. To će Seanu Turneru biti maleni problem", rekao Hrgović u najavi borbe za RTL Televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turner, kojem je nadima Big Sexy, profesionalno boksa tri godine. Čak 12 puta je pobijedio, od toga osam puta nokautom, a poražen je samo jednom - od Poljaka Kamila Sokolowskog na bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prošle godine slavio je protiv Arnolda Gjergjaja, Kosovara koji je u karijeri slavio čak 31 put, a jedini poraz nanio mu je poznati David Haye. Turner je trenutno 48. teškaš svijeta, a kao najveća mana uoči ovog dvoboja spominje se njegova visina. Naime, visok je 180 centimetara što bi u odnosu na Filipovih 198 mogao biti pravi hendikep.

Podsjetimo, Hrgović je u profesionalnom boksu u ring ulazio tri puta, a sva tri puta je izlazio kao pobjednik. Redom su padali - Brazilac Raphael Zumbano Love, Čeh Pavel Šoura i Britanac Thomas Little.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turner se čini kao jači udarač od prethodnih protivnika, ali Filip bi trebao rutinirano iskoristiti duže ruke i riješiti meč u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo