KOLUMNA VLADE ŠOLE / Slijede rukometne poslastice

Image

Dosadašnji dio prvenstva smo uspješno apsolvirali. Sada slijede poslastice u susretima protiv Španjolske i Švedske.

21.1.2009.
13:59
VOYO logo

Dobro smo iskoristili dvije lakše utakmice, s Kuvajtom i Kubom, i o tomu se baš i nema što posebno reći. Mislim čak da je i ona prva utakmica s Južnom Korejom bila u redu s obzirom na otvaranje i da su Korejci ipak nepoznanica.

Okrećemo se svojim sljedećim suparnicima, Španjolskoj i Švedskoj, pa nam je njihov međusobni susret bio vrlo zanimljiv i poučan. Švedska me oduševila obranom 6:0 koju ponovo igra jako dobro. Šveđani su vrlo disciplinirani u igri, nije to još kao nekad u nekim segmentima, ali imaju nekoliko zaista dobrih igrača. Jako se brzo vraćaju u obranu i bit će veliki problem kontrirati im, jer dok suparnik dođe na njihovu polovicu zona je već gotovo postavljena. Pokazali su da su ponovo kvalitetni i spremni i za povratak u sam vrh svjetskog rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji je recept za Španjolsku? Červar i igrači znaju ga mnogo bolje od mene. U svakom slučaju, čekaju nas jako teške utakmice, jer bilo koja od tih momčadi dovoljno je kvalitetna da izbori finale SP-a. Španjolska je naš vječni suparnik i te su utakmice prava poslastica. Igrali smo međusobno bezbroj puta na velikim natjecanjima i te utakmice nose i borbu za prestiž i borbu za cjelokupan dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo