Gotovo je, potpisano / Senzacionalni obrat u slučaju Josipa Šimunića!

Iako se činilo da će Josip Šimunić ostankom u Hoffenheimu prekinuti 'hladni rat' Zagreba i Splita koji je počeo upravo zbog borbe za njegovu naklonost, dogodio se neočekivani obrat u ovoj priči.

31.8.2011.
13:39
VOYO logo

Nakon što je hrvatski reprezentativac u razgovoru za Sportske novosti rekao da "sigurno ostaje u Njemačkoj i kako se ništa više ne može promijeniti", dogodilo se upravo suprotno.

Ako je vjerovati najnovijim informacijama iz Maksimira, iskusni stoper novo je pojačanje Dinama i već je potpisao ugovor s hrvatskim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je vijest novinarima otkrio Zdravko Mamić koji je u jednom trenutku povisio glas i rekao:

"Josip Šimunić je Dinamov, gotovo je, potpisano...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je ipak puno detaljnije pojasnio njegov brat.

"Nikada nije bilo sporno da Joe jedino može doći u Dinamo ako bi napuštao Hoffenheim. Bila je to partija pokera između Joea i Hoffenheima. Sve smo dogovorili odmah nakon utakmice u Malmöu, ali smo znali da on treba s Nijemcima još riješiti pitanje odštete (koliko će mu Hoffenheim isplatiti za prijevremeni raskid ugovora op.a.). Danas smo to konačno uspjeli razriješiti i Šimunić je potpisao ugovor na dvije godine", rekao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Šimunić potpisao je Dinamo Zagreb jer je procijenio kako je to za njega osobno najbolja odluka budući da "Modri" nastupaju u Ligi prvaka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo