Seligman i Ude u finalu Svjetskog kupa u Moskvi!

Robert Seligman i Filip Ude su odlično odrađenim vježbama na konju s hvataljkama zauzeli treće i četvrto mjesto kvalifikacijama Svjetskog kupa u Moskvi, održanim u petak!

13.5.2011.
17:34
VOYO logo

Robert je do trećeg mjesta došao s vježbom koja je ocijenjena visokom ocjenom 15.033. Prvo odnosno drugo mjesto u kvalifikacijama zauzeli su prošlogodišnji pobjednik Svjetskog kupa u Osijeku, Mađar Krisztian Berki (15.500) te Australac Prashanth Sellathurai (15.283). Čakovčanin i Robertov kolega iz reprezentacije, Filip Ude, zauzeo je četvrto mjesto s ocjenom 14.617.

Od ostalih hrvatskih predstavnika, do sada je nastupila jedino Tijana Tkalčec na preskoku te u kvalifikacijama zauzela vrlo dobro 5 mjesto s kojim nažalost ne ulazi u subotnju borbu za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski kup u gimnastici Moskva 2011. natjecanje je na kojem su priliku za osvajanje najsjajnijih odličja dobili samo trenutno najbolji gimnastičari i gimnastičarke na svijetu po čemu je i natjecanje nazvano 'World Stars Moscow'. Riječ je o pozivnom A turniru (novitetu od ove godine), na koji, uz natjecanje u Parizu, dolazi samo 12 najboljih po pojedinoj spravi: prvih 8 s posljednjeg Svjetskog prvenstva u Rotterdamu te po 4 najboljih sa službene rang ljestvice iz 2010. godine.

SK Moskva 2011. održava se u Sportskom kompleksu Olympisky u samom središtu Moskve i traje 2 dana, 13. i 14. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo