NOGOMETAŠICA I ZVIJER / Seks skandal u HNS-u

Image

Mlada nogometašica reprezentacije do 19 godina prijavila policiji Šimu Zirduma, člana Izvršnog odbora HNS-a za bludne radnje.

25.9.2009.
8:15
VOYO logo

Šime Zirdum, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza prijavljen je policiji zbog seksualnog napastvovanja mlade nogometašice reprezentacije do 19 godina, pišu u petak Sportske novosti.

Mlada nogometašica reprezentacije do 19 godina koja je sudjelovala na kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo prijavila je Zirduma za bludne radnje. Zirdum je bio vođa delegacije hrvatskih nogometašica koje su boravile u Krapinskim Toplicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je prije utakmice u Velikoj Gorici ispitala igračicu koja je navodno sve što joj je Zirdum govorio snimila na mobitel.

Međutim, za razliku od glasina koje su se brzo proširile, pišu Sportske, Zirdum nije optužen za silovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zirdum bi trebao biti vođa delegacije hrvatske A reprezentacije koja danas odlazi u Niš na kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom.

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, koji je bio u Krapinskim Toplicama na svečanoj večeri s delegacijama koje su sudjelovale na kvalifikacijama za EP ženskih sastava do 19 godina, kazao je pak kako ništa ne zna, odnosno, da nije čuo da se bilo što dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo