PRVI ČOVJEK BAYERNA ZAČEPIO USTA KOVAČEVIM KRITIČARIMA: / 'Nisu mu vjerovali, ali on im je fantastično odgovorio'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski stručnjak u drugu je sezonu ušao u puno boljoj atmosferi

27.9.2019.
9:33
Profimedia
VOYO logo

Nikad mi te kritike nisu bile jasne. Došao je ovdje kao mladi trener s iskustvom vođenja velike reprezentacije i rada u Bundesligi. Nisu mu vjerovali, a on je osvojio dva trofeja i stvorio novu momčad. Tim je riječima predsjednik Bayerna UliHoeness prokomentirao kritike koje je Niko Kovač pretrpio prošle sezone. U razgovoru za Sports Illustrated osvrnuo se i na dominaciju njemačkog prvaka u Bundesligi.

Stiže Sane?

"Kad osvajamo titule ne valja jer svi tvrde da to nije dobro za ligu. Kad ne osvajamo titule opet ne valja jer onda svi traže smjene tako da bih radije da osvajamo titule", kazao je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Bayern Munich president Uli Hoeness gives a speech during the annual general meeting of the German first division Bundesliga football club FC Bayern Munich on November 30, 2018 in Munich, southern Germany. (Photo by Christof STACHE / AFP)

Osim toga progovorio je i o Leroyeu Saneu. Krilni napadač Manchester CItyja bio je na korak do prelaska u Bayern, ali se ozlijedio i transfer je propao.

"Vidjet ćemo kako će proteći njegov oporavak pa ćemo odlučiti", rekao je. On će, inače, uskoro napustiti mjesto predsjednika kluba. Točnije 15. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza sebe ostavljam financijski zdrav klub s fantastičnim stadionom koji je u potpunosti isplaćen. Imamo pomlađenu momčad koja bi mogla dominirati godinama. Zbog toga sam pomislio da je pravo vrijeme za odlazak u mirovinu", rekao je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo