DRUGA MOMČAD LIGE / Scoria: Rijeka ima šanse za borbu s Dinamom

Nakon što je Rijeka u jadranskom derbiju glatko svladala Hajduk, gosti RTL Lige složili su se da je u ovom trenutku kvalitativno druga momčad lige koja ima šanse i protiv Dinama u finalu Kupa.

8.4.2014.
9:00
VOYO logo

"Rijeka može vratiti neizvjesnost u prvenstvo, no hoće li vratiti što se tiče bodovnog primicanja Dinamu, to treba vidjeti. No, na krilima ove pobjede, pogotovo znajući da Dinamo ima problema, da oscilira u kontinuitetu i tijekom 90 minuta, da im je kadar sužen i da imaju dosta ozlijeđenih igrača, da imaju velikih problema oko sastavljanja momčadi za Rijeku u smislu stopera, sigurno da Rijeka ima svoju šansu i po meni treba ući u otvoreni fajt u Maksimiru", rekao je Joško Jeličić, stručni komentator RTL Lige.

"Rijeka je u ovoj utakmici pokazala mišiće Hajduku. To je izuzetno kvalitetna ekipa koja je dobro selekcionirana s vrlo širokim kadrom igrača. Možda Dinamo ima koncentriranu, kroz dva-tri igrača, kvalitetu veću, ali Rijeka ima širi kadar, imaju odličnog trenera koji je to vrhunski posložio. Imaju pojedince koji mogu riješiti utakmicu i Rijeka je u ovom trenutku druga ekipa lige i do kraja prvenstva i u Kupu ima šanse za borbu s Dinamom", složio je gost RTL Lige Elvis Scoria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike