Pomirili se Džajić i Čović (FOTO) (VIDEO)

Sve je prošlo, Zvezda je iznad svih

28.1.2013.
21:21
VOYO logo

Predsednik i potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i Nebojša Čović rešili su međusobne nesporazume na večerašnjem sastanku upravnog odbora i obojica će ostati na funkcijama. Sastanak UO na stadionu u Ljutice Bogdana trajao je dva sata i 15 minuta.

- Nesporazum između predsednika i potpredsednika je izglađen. Nastavljamo dalje - rekao je kratko Petar Škundrić, predsednik Sportskog društva Crvena zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džajić je novinarima rekao da su on i Čović prevazišli sve probleme i nesporazume.

- Prevazišli smo sve probleme i nesporazume, Crvena zvezda je iznad svih, radićemo u interesu isključivo Crvene zvezde - rekao je Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čović je kazao da će i on i Džajić, kao i svi ostali u klubu pokušati da rade još jače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Kao što sam rekao u ranijem saopštenju, probaćemo da radimo još jače, jer interes Zvezde je iznad svih - kazao je Čović, prenosi Tanjug.

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored Džajića i Čovića, u Upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike