Šapić častio stanovima (VIDEO)

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić uručio je ključeve stanova Ivani Maksimović i Emiru Bekriću

22.1.2013.
18:58
VOYO logo

Prvi čovek opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić uručio je ključeve stanove olimpijskoj vicešampionki u streljaštvu Ivani Maksimović i osvajaču srebrne medalje sa prvenstva Evrope u altetici Emiru Bekriću.

Makismovićeva i Bekrić dobili su na korišćenje stanove u ulici Mihajla Pupina, odnosno u Otona Župančića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zadovoljstvo mi je što smo ovim sportistima omogućili da se skoncentrišu na dalju karijeru i rezultate. Na ovaj način smo pokušali da im olakšamo život, jer je pred njima velika budućnost - rekao je legendarni vaterpolista i dodao da on kao nekadašnji reprezentativac Srbije zna koliko sportistima znači kada se osamostale i imaju svoj dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šapić je naglasio da su Maksimovićeva i Bekrić u godinama u kojima je potrebno da se osamostale, kako bi se fokusirali na sportsku karijeru. - Opština Novi Beograd je zato i odlučila da našim olimpijcima koji su rođeni i žive na teritoriji ove opštine, dodeli stanove na korišćenje - rekao je Šapić.

Maksimovićeva je istakla je da je ovo veoma važan momenat za Bekrića i nju. - Ovo je veoma bitan momenat za nas i naše naredne uspehe. Pored Olimpijsklog komiteta Srbije i Ministarstva sporta, naš trud je prepoznala i opština Novi Beograd - kazala je Maksimovićeva. Ona je dodala da je srećna jer je ovo "potvrda da se svaki trud nagrađuje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletičar Bekrić je rekao da je ovo dan za pamćenje. - Ovo je dan za pamćenje i rezultat velikog i napornog rada. Svakako da je ovo i podsticaj za budućnost - rekao je Bekrić. Prethodno, Vlada Srbije dodelila je stan olimpijskoj šampionki u tekvondou MIlici Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo