ZAVRŠNICA AKCIJE / "Sandra, ti to možeš!"

Image

Prikupljenju novca za mladu sportašicu odazvali su se brojni građani, njezini kolege te poneki političar.

13.4.2009.
16:47
VOYO logo

ZAGREB - Cjelodnevnim događanjem u Zagrebu akcija prikupljanja pomoći za stolnotenisačicu Sandru Paović ulazi u završnicu.

Na ŠRC Jarun akcija je u ponedjeljak prije podne započela "Krugom za Sandru". U utrci su mogli sudjelovati svi koji su kupili majice sa Sandrinom slikom. Odazvalo se oko tisuću Zagrepčana, među kojima je bio i gradonačelnik Milan Bandić. U utrci su sudjelovali i brojni sportaši među kojima plivač Gordan Kožulj, naša najbolja stolnotenisačice Tamara Boroš i Andrea bakula, bacačica kladiva Ivana Brakljačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utrci se moglo sudjelovati i na rolama, a neki sudionici trčali su oko Jaruna gurajući kolica s djecom. 

Na kraju su u blizini košarkaškog igrališta na Jarunu skočila četvorica padobranaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stolnoteniski savez je organizirao stolnoteniski turnir, a u ponedjeljak u večernjim satima će na Cvjetnom trgu biti održan koncert. Građani još uvijek mogu nazvati na broj 060 9006 i donirati novac za Sandrino liječenje.

Za rehabilitaciju u jednoj švicarskoj klinici je potrebno oko 400 tisuća eura, a u klinici su pristali na obročno plaćanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandra je teško stradala u prometnoj nesreću krajem siječnja u Parizu. Iako su prognoze bile loše, mlada sportašica je prije nekoliko dana počela lagano micati noge.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo