MAMIĆ PRIZNAO / Sammir je odbio dobre i bogate ponude

Image
Foto: RTL

'Nažalost, Sammir je odbio neke dobre i bogate ponude u kojima bi i on i klub jako dobro prošli. Gdje će završiti? Iskreno, ne znam ima li on neke svoje ideje o klubu u Europi ili Brazilu', kazao je Zoran Mamić.

8.1.2014.
18:54
RTL
VOYO logo

Sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić izjavio je u srijedu kako je Sammir odbio neke dobre i bogate ponude, te da ne zna gdje će završiti, objavljeno je na internetskom portalu Dinama.

"Nažalost, Sammir je odbio neke dobre i bogate ponude u kojima bi i on i klub jako dobro prošli. Gdje će završiti? Iskreno, ne znam ima li on neke svoje ideje o klubu u Europi ili Brazilu", kazao je Zoran Mamić na novinarski upit nakon prvog treninga "modrih" u sklopu priprema za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju hrvatskih medija, po jednoj punudi Sammir bi zarađivao milijun eura godišnje, a druga je iznosila 1,8 milijuna eura po sezoni.

Dinamo je 9. studenoga Sammira udaljio iz prve momčadi zbog opetovanog nepoštovanja kluba i suigrača, a Zoran Mamić je tada izjavio da Sammir više nikada neće zaigrati za Dinamo, te da može potražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede mogućih transfera u zimskom prijelaznom roku, Mamić je kazao: "Prijelazni rok još nije niti počeo i traje do 10. veljače, a sada mi je teško reći hoće li se nešto događati ili ne. Nemamo pritisak, jer imamo dobar kadar i vjerujemo u ove igrače. Naravno, ako se na tržištu pojavi neki igrač koji nam je zanimljiv, reagirat ćemo. No, trenutno nemamo ništa konkretno".

Mamić je rekao da je cilj osvajanje prvenstva i kupa. "Želimo ići do kraja u domaćim natjecanjima i zanimaju nas samo dobre igre i pobjede. Upravo zbog toga smo si zadali cilj dobiti sve prvenstvene utakmice do kraja. Znamo da neće biti jednostavno, respektiramo svakog protivnika, ali imamo tu kvalitetu i zadali smo si taj cilj. Naravno, lakše je to reći nego napraviti, ali postoji takva želja", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo