Niko Kovač ZA RTL / 'Sada kad znaju da odlazi, igrači će ginuti za Bilića!'

"Sada kad znaju da odlazi, igrači će ginuti za Bilića", jasan je bio Niko Kovač, bivši kapetan i legenda nogometne reprezentacije. Ne samo to, ekskluzivno za RTL danas poručuje: "Nije Marković jedini krivac za sve probleme".

12.5.2012.
19:20
VOYO logo

Nekad general na terenu, veliki NikoKovač, pomoćni trener Salzburga i žestoki navijač Bilić Boysa uoči Eura ekskluzivno je za RTL komentirao situaciju uoči Eura te o Bilićevom odlasku i dolasku Štimca.

"Sigurno da igrači pričaju o tome, ali ja mislim da je Slaven u tih šest godina igračima dao jako puno slobode. Oni će pokušati sigurno napraviti oproštaj koji neće nikada zaboraviti", rekao je Niko.

Teško ako se budu švercali kao u kvalifikacijma jer nakon oproštaja braće Kovač neke stvari nisu iste.

"Tu je bio Robert koji je iz obrane organizirao sve prema naprijed, a ja dalje prema špicnim igračima. Treba biti komunikacije na terenu, ako nema nje je teško", dodao je.

Teško će biti Niki jer Euro će zbog obveza pratiti u Austriji. Ne planira skorašnji povratak u Hrvatsku, a je li razlog tome nogometni kaos u domovini, nije želio komentirati.

Ipak, komentirao je odgovornost VlatkaMarkovića.

"I u Austriji i Njemačkoj se predsjednik Saveza baš ne miješa u ligu, zato ne znam je li to korektno da se sve može prebaciti na predsjednika".

Ostatak intervjua pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo