Sa Pinto raspustio prvi tim Zvezde! (VIDEO)

Crveno-beli sa omladincima na Vojvodinu

23.5.2013.
17:36
VOYO logo

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto odlučio je da raspusti gotovo kompletan tim, nezadovoljan prikazanom igrom i zalaganjem na meču sa Slobodom koji je pripao gostima rezultatom 2:1.

- Ovaj tim nema dovoljan kvalitet, a danas nije imao ni srce, niti je bilo odgovornosti kod igrača. Tokom prelaznog roka ćemo po svemu sudeći morati dosta da menjamo. Pojedini igrači su mi danas olakšali posao oko odluke povodom njihovog statusa u sledećoj sezoni - rekao je Portugalac posle duela sa Užičanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa strane su vežbe oporavka radili Marko Vešović, Srđan Mijailović i Ognjen Mudrinski, dok su ostali igrači dobili slobodno do 17. juna, kada će crveno-beli početi pripreme za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spisku "nepoželjnih" nalaze se Boban Bajković, Aleksandar Pantić, Nikola Petković, Uroš Spajić, Filip Mladenović, Luka Milivojević, Abiola Dauda, Luka Milunović, Kadu Mendeš, Nenad Milijaš i Filip Kasalica.

U poslednjem 30. kolu Jelen Superlige fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini u Novom Sadu, a Sa Pinto će izvesti kombinovan tim omladinaca i prvog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo