Sa Pinto dobio zeleno svetlo, Zvezda isplatila Jankovića

Portugalski stručnjak ipak će sutra sedeti na klupi crveno-belih protiv Radničkog iz Kragujevca

29.3.2013.
14:51
VOYO logo

Crvena zvezda uspela je da isplati 45.000 evra svom sada već bivšem treneru Aleksandru Jankoviću i izdejstvovala još 30.000, koliko mu je sledovalo od strane Fudbalskog saveza Srbije, preneo je B92.

Tako su se stekli svi uslovi da novi šef stručnog štaba crveno-belih Rikardo Sa Pinto predvodi sa klupe ekipu sutra protiv Radničkog iz Kragujevca. Ostalo je samo da Janković u toku dana stavi paraf na pomenuti sporazum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenerska organizacija ponovo izašla je u susret klubu sa Marakane i maksimalno pomerila rok do subote pre podne, kako bi se završila sva papirologija i administrativni poslovi koji bi omogućili Portugalcu da sedne na klupu.

Podsetimo, Janković je prilikom drugog dolaska u Ljutice Bogdana odustao od velikih potraživanja koja su mu sledovala još dok je sedeo na klupi tokom 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I posle sporazumnog raskida ugovora pre deset dana najavio je da će sumu koja nije mala, a mediji su pominjali cifru od 150.000 evra, oprostiti "svom" klubu, a da je njegova izričita želja da se taj novac usmeri u obnavljanje i ojačanje omladinske škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo