Jubilarni Citroën DS3 / S trake izišao pravi ponos radnika i radnica

Image

S proizvodne linje tvornice u Poissyu, u Francuskoj, upravo je izašao 200.000-ti model Citroëna DS3. Uspjeh je dodatno pojačan s njegovim lansiranjem u Brazilu i Kini od ove godine a u 2013. godini bit će lansiran Citroën DS3 Cabrio.

20.11.2012.
8:40
VOYO logo

Nakon što je u ožujku 2010. Citroen lansirao prvi model iz serije DS, DS3, u Francuskoj, u Poissyu (Yvelines), jedinoj tvornici na svijetu koja proizvodi Citroën DS3, proizveden je 200.000-ti automobil, za španjolskog kupca, u izvedbi Sport Chic THP 155.

Pravi ponos svih radnika i radnica u Poissyu, koji su posebno obučeni kako bi svoje znanje prenijeli u svaku fazu proizvodnje i koji svakodnevno doprinose kvaliteti i uspjehu modela DS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marka je s DS3 pokrenula pred dvije godine DS liniju, novi pristup premium automobilima za kupce koji traže veliki izbor u pogledu stila, osjećaja u vožnji, dizajna i  profinjenosti.

Bilo izvana (krov, karoserija, kućište retrovizora, kotači, itd.) ili iznutra (ukrasi na instrumentnoj ploči, ručica mjenjača, presvlake), personalizacija omogućava svakome kreiranje automobila po vlastitoj želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo