NOVO POJAČANJE ZA ANŽI / Ruski bogataši najavili senzacionalnu kupnju

Image

Anži je proteklih godina doveo Samuela Eto'oa iz Intera, Jurija Žirkova iz Chelsea, Jucileia iz Corinthiansa, Lassanu Diarru iz Real Madrida, Lacinu Traoréa iz Kubana, Christophera Sambu iz Blackburna...

26.10.2012.
13:30
VOYO logo

LONDON - Sportski direktor ruskog nogometnog prvoligaša Anžija iz Mahačkale Brazilac RobertoCarlos najavio je kupovinu prve zvijezde Manchester Uniteda WayneaRooneyja.

"Kada vlasnik kluba SulejmanKerimov nekoga želi, onda taj i dođe u Anži. Rooney je jedan od najboljih nogometaša na svijetu i svaki klub na svijetu želio bi ga u svojim redovima," poručio je Carlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač brazilske vrste nije želio otkriti kada će Anži poslati ponudu svjestan kako Rooneyja žele i drugi klubovi.

"Rooney je mladi igrač i mnogi klubovi ga žele. Ne mogu vam reći kada ćemo i hoćemo li poslati ponudu. Bilo bi to neozbiljno otkrivati naše planove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anži je proteklih godina doveo Samuela Eto'oa iz Intera, JurijaŽirkova iz Chelsea, Jucileia iz Corinthiansa, LassanuDiarru iz Real Madrida, LacinuTraoréa iz Kubana, Christophera Sambu iz Blackburna, MoubarakaBoussoufu iz Anderlechta i MehdiCarcela-Gonzáleza iz Standarda potrošivši na njih čak 110 milijuna eura.

Anži trenutačno vodi u ruskom prvenstvu sa 29 bodova, dva više od moskovskog CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo