ORGANIZACIJA U SOČIJU /

Rusi su svakome dali mobitel s personaliziranom maskom

'Posvuda u olimpijskom selu postavljeni su hladnjaci s besplatnim napicima za sve sportaše. Hrana je zaista raznolika. Na meniju su azijska, vegetarijanska, ruska hrana, s puno voća', rekla je Makar.

7.2.2014.
16:26
VOYO logo

Većina svjetskih medija ne prestaje pisati o propustima organizatora Olimpijskih igara u Sočiju. No, hrvatska predstavnica u snowboardu MorenaMakar poručuje upravo suprotno.

"Organizacija Igara je na odličnoj, olimpijskoj razini. Mjere sigurnosti uistinu su besprijekorne. Sve funkcionira savršeno", kaže Morena.

"Posvuda u olimpijskom selu postavljeni su hladnjaci s besplatnim napicima za sve sportaše. Hrana je zaista raznolika. Na meniju su azijska, vegetarijanska, ruska hrana, s puno voća", dodaje Makar.

Tijekom podizanje hrvatske zastave u olimpijskom selu svi su sportaši dobili mobitel s personaliziranom maskom, ovisno o državi iz koje dolazi, piše 24sata.

"Koliko god da su kritizirali Putinovu politiku i općenito organizaciju ZOI-ja, trenutačno iz perspektive sportaša sudionika ovog natjecanja ne mogu naći apsolutno nikakvu zamjerku", ističe Morena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo