POKUŠALI PRIKRITI FIJASKO / Rusi lažirali prijenos: Peti krug kod njih se 'otvorio'!

Image
Foto: YouTube

Domaćini su zaboravili 'otvoriti' posljednji olimpijski krug pa smo ostali na samo četiri kruga i jednoj pahulji. Krenule su potom teorije zavjere koje su govorile kako Rusi namjerno nisu 'otvorili' peti krug jer predstavlja američke kontinente. No, te teorije su pale su u vodu.

8.2.2014.
11:42
YouTube
VOYO logo

Iako je VladimirPutin ceremonijom otvorenja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju htio cijelom svijetu demonstrirati rusku savršenost i moć, veliki gaf organizatori su napravili na samom početku svečanosti.

Naime, domaćini su zaboravili "otvoriti" posljednji olimpijski krug pa smo ostali na samo četiri kruga i jednoj pahulji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenule su potom teorije zavjere koje su govorile kako Rusi namjerno nisu "otvorili" peti krug jer predstavlja američke kontinente. No, te teorije su pale su u vodu nakon poteza ruske televizije koja je izravno prenosila otvorenje.

Oni su u tim dramatičnim trenucima za organizatore u eter pustili snimku s generalne probe (na kojoj su se "otvorili" svi krugovi) kako bi prikrili fijasko, što upućuje na to da je gaf bio nenamjeran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo