OBRANOM PENALA DO NASLOVA IGRAČA / Runje blistao za Lens

Image

Na utakmici s Toursom (0-0) hrvatski reprezentaivni vratar lakše je ozlijedio koljeno te će propustiti utakmicu Hrvatske i Andore.

31.3.2009.
12:33
VOYO logo

Hrvatski vratar Vedran Runje proglašen je najboljim igračem utakmice 29. kola druge francuske nogometne lige između njegova Lensa i Toursa. Dvoboj odigran u ponedjeljak  završio je bez golova i pobjednika 0-0, a hrvatskog je vratara francuski sportski dnevnik ocijenio sedmicom, što mu je donijelo epitet igrača utakmice.

"Moramo ostati mirni čak iako nismo slavili u posljednjih pet dvoboja. Nakon Metza (pobjeda 2-1, 23. veljače) svi su mislili da je sve gotovo, ali sam sam rekao da nije. Nitko me nije slušao, ali nije prvi put", rekao je Runje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaslužio je Runje sedmicu obranjenim jedanaestercom u 41. minuti, kada je stopalom uspio zaustaviti udarac protivničkog napadača Claudiua Keseruea. "Što se tiče samog penala, mislim da ga nije bilo i da je Kovačević odnio loptu, ali možda sam ja ipak pristran", komentirao je Runje koji je na toj utakmici lakše ozlijedio koljeno te će propustiti kvalifikacijski dvoboj za SP između Andore i Hrvatske u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo