Runi i Nani u paketu stižu u PSŽ

Britanski mediji tvrde da će tandem Junajteda pojačati francuski klub

16.4.2013.
13:38
VOYO logo

Francuski fudbalski klub Pari Sen Žermen blizu je dogovora sa Mančester Junajtedom oko angažovanja Vejna Runija i Nanija, tvrde engleski mediji.

PSŽ je spreman da izdvoji 20 miliona funti za Runija, iako reprezentativcu Engleske ugovor sa Junajtedom ističe za dve godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dolazak Runija u PSŽ je gotova stvar. Mogu da kažem iz pouzdanih izvora da će sledeće sezone igrati za PSŽ - rekao je bivši sportski savetnik Parižana Mišel Mulan.

Runija je nedavno i Zlatan Ibrahimović posavetovao da se preseli u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ukoliko želi da bude deo naboljeg fudbalskog projekta, onda za njega postoji samo jedan klub. Razumem zašto su vlasnici zainteresovani za Runija, on je među 10 najboljih napadača u Evropi - rekao je Ibrahimović.

Runijeva sudbina u Junajtedu je pod znakom pitanja. Menadžer Aleks Ferguson odlučio je da izostavi 27. godišnjeg fudbalera sa najvažnijeg meča sezone, revanš utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored Runija, predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi planira u svoj klub da dovede i Nanija za 15 miliona funti.

Naniju ugovor sa Junajtedom ističe sledeće godine, ali sigurno će ranije napustiti klub, jer je u dosadašnjem delu sezone odigrao samo 17 utakmica i postigao četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo