RUMMENIGGE JE OTJERAO KOVAČA, A ŠTO JE S NJIM? / Procurio podatak nakon kojeg je malo kome jasno zašto je taj čovjek još uvijek šef kluba

Image
Foto: Profimedia, AFP

On je sudjelovao u donošenju i potpisivanju svih odluka

15.11.2019.
13:15
Profimedia, AFP
VOYO logo

Ovaj petak povijesni je dan za Bayern. Uli Hoeness napušta funkciju predsjednika njemačkog velikana i odlazi iz kluba poslije 40 godina. Jedna od njegovih posljednjih odluka bila je ona o smjeni Nike Kovača. Nju je donio s izvršnim predsjednikom Karl-Heinzom Rummeniggeom i sportskim direktorom HasanomSalihamidžićem.

I dok je stigao kraj Hoenessove ere pitanje je kada će stići i kraj Rummeniggeove. Pogotovo jer je i on sudjelovao ne samo u klupskim uspjesima nego i u promašajima. A jedan od njih skupo bi mogao koštati Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brutalna cifra

Naime, njemački Bild izračunao je koliko Coutinho košta Bayern po utakmici. Bavarci su ga ljetos doveli na jednogodišnju posudbu za devet milijuna eura, a iduće će ga moći otkupiti od Barcelone za dodatnih 90 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak karijere u novom klubu bio je obećavajući, ali u posljednje vrijeme ima sve više problema zbog čega se postavja pitanje je li njegov dolazak bio pravi potez.

Bild je izračunao da Brazilac košta Bavarce 657 tisuća eura po utakmici ako se pretpostavi da će ići do kraja u svim natjecanjima. Ako pak ispadnu u osmini finala Lige prvaka te u idućoj rundi u Kupu onda će ih koštati 837 tisuća eura po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coutinho je financijski puno koštao Bavarce te se u klubu samo mogu nadati da će konačno proigrati i opravdati uloženi novac. Ako se to ne dogodi hoće li preostala dvojica bivših Kovačevih šefova odgovarati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo