Zbog njega čak i oni sumnjaju u Hrvatsku!

Europsko rukometno prvenstvo u Srbiji počinje u nedjelju 15. siječnja, a popularni portal Handball-Planet iznio je svoja predviđanja kako bi sve moglo završiti.

13.1.2012.
8:25
VOYO logo

"Smjena generacija u Hrvatskoj počela je odlaskom Petra Metličića 2009. godine, a nastavljeno je s Valčićem, Zrnićem i nekim drugim igračima, koji su morali prepustiti svoje mjesto nekim mlađim, talentiranim igračima, kako bi se izgradila jaka momčad za London 2012. godine. Gotovo na kraju ovog ciklusa, Hrvatska nije favorit više", piše Handball-Planet.

Kao najveći problemi istaknuti su vratari, koji su zakazali u Švedskoj prošle godine, kao i pozicija desnog vanjskog, ali i izbornik Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlaskom Line Červara 2010. godine izgubljen je pobjednički duh reprezentacije, a kvalitete novog izbornika Slavka Goluže još uvijek su pod znakom pitanja, a Srbija će biti savršena prilika koja će dati odgovor", zaključak je popularnog portala o hrvatskoj reprezentaciji.

Kao prvi favoriti Europskog prvenstva istaknuti su Francuzi, koji bi u finalu trebali igrati protiv Danaca, dok će u borbi za treće mjesto Španjolci biti bolji od domaćina prvenstva, Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je, da bi prema prognozama, uz Hrvatsku, iz skupine D, dalje trebao proći Island, koji bi trebao osvojiti sedmo mjesto, i Slovenija, koja će završiti kao 11. reprezentacija Europe. To znači da bi iz naše grupe nakon prvog kruga kući otišli Norvežani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo