Rukometna Liga prvaka / Zanimljiva večer u rukometnoj Ligi prvaka: Domagoj Duvnjak lovi Final Four u uzvratu, Cindrićeva Barcelona sigurna

Image
Foto: profimedia.hr

Počeli su prvi četvrtfinalni susreti rukometne Lige prvaka. Kiel i PSG su uvjerljivo najzanimljiviji par četvrtfinala, a pobjednika ćemo saznati tek u uzvratu. Barcelona za koju nastupa naš Luka Cindrić ima lijepu prednost pred uzvratnu utakmicu.

12.5.2022.
13:16
profimedia.hr
VOYO logo

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici ovosezonskog izdanja EHF Lige prvaka Barcelona je kao gost svladala Flensburg 29:33 (13:18) i došla na korak od plasmana na završni turnir koji će se ove godine održati u Kölnu. U uzvratu, koji je na rasporedu osam dana, Katalonci će pred svojim navijačima braniti lijepu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija s obzirom na to da je momčad Carlosa Antonia Ortege uvjerljivo vodila od samog početka, otvorivši utakmicu s čak 9:2. Sredinom drugog poluvremena bilo je sedam razlike, no njemačka momčad uspijela je uzvratiti serijom 4:0 i smanjiti zaostatak na tri pogotka. Barça nije dopustila suparniku da se približi i tako će u uzvratu braniti prednost od četiri gola razlike.

Luka Cindrić odigrao je vrlo dobru utakmicu u postigao dva gola. Najbolji u redovima Barcelone bio je katarski reprezentativac Youssef Benali koji je postigao osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi Kiela i PSG-a bez pobjednika

U najatraktivnijem četvrtfinalnom paru EHF Lige prvaka sve će se odlučiti u uzvratu. Prva utakmica između Paris Saint-Germaina i Kiela, odigrana u glavnom gradu Francuske, završila je bez pobjednika - 30:30 (14:16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je to koji svakako više odgovara njemačkom prvaku, no Parižani moraju biti zadovoljni ako se uzme u obzir da su zaostajali tijekom cijelog susreta, počevši od početnih 1:5, pa 14:19 na početku drugog poluvremena. Revanš u Kielu na rasporedu je sljedeći četvrtak. Podsjetimo, ove dvije momčadi susrele su se u četvrtfinalu prošle sezone, kada je momčad Raula Gonzaleza bila bolja.

Domagoj Duvnjak ponovno je bio neizostavna karika u momčadi Kiela te je s učinkom od dva pogodka i sjajnim obrambenim igrama pomogao svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo