'DOĐITE U ARENU' / Zanimljiv poziv na utakmicu RK Zagreba: 'Nije Aleksandra Prijović, ali je Liga prvaka...'

Image
Foto: profimedia

U Zagreb dolazi jedan od najboljih rukometaša u povijesti

9.10.2023.
13:32
profimedia
VOYO logo

U sklopu četvrtog kola rukometne Lige prvaka u zagrebačkoj Areni igrat će rukometaši Zagreba i Aalborga. Danski sastav u hrvatsku metropolu stiže predvođen Mikkelom Hansenom, a upad na sve utakmice elitnog rukometnog natjecanja u glavnom gradu Hrvatske je besplatan.

Image
SJAJNA IGRA! /

Fantastični Zagreb upisao jednu od najvećih pobjeda u povijesti: U Areni je 'pao' moćni norveški Kolstad

Image
SJAJNA IGRA! /

Fantastični Zagreb upisao jednu od najvećih pobjeda u povijesti: U Areni je 'pao' moćni norveški Kolstad

Ipak, na utakmicama se skupi tek pokoja tisuća ljudi, dok s druge strane srpska turbofolk zvijezda puni Arenu i to četiri dana u nizu. Takav razvoj događaja ponukao je i Damira Kajbu, Zagrebovog fizioterapeuta na jednu zanimljivu objavu na društvenim mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Četvrti po redu! Dođi u Arenu Zagreb. Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige prvaka s HC Aalborg, kojeg predvodi jedan od najboljih igrača svijeta, Mikkel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa i sam osobno slušam takvu glazbu) napuniti Arenu Zagreb za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten Arene, kako bismo pogurali naše dečke da probaju osvojiti važne bodove.

Za one neodlučne, čuo sam iz prve ruke da će Aleksandra biti na tekmi, pa je to prilika za fanove da se slikaju i uzmu autograme. Što bi rekao moj prijatelj Vedran Mioč, laku noć Hrvatska ili Rvacka, svejedno!!! Utakmica je u četvrtak 12.10. u 18.45  sati. Prvih 100 koji dođu imaju za nagradu osjećaj da sport još nije umro.... ULAZNICE BESPLATNE!!!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebaši su u posljednjoj utakmici odigranoj u Areni ostvarili ogromnu pobjedom nad moćnim norveškim Kolstadom 31-20 i sigurno je da će imati štogod za reći u dvoboju protiv danskog sastava. Utakmica se igra u četvrtak s početkom u 18 sati i 45 minuta.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo